Снимка trafficnews.bgРайонна прокуратура-Асеновград привлече като обвиняем Атанас Георгиев, който вчера по

...
Снимка trafficnews.bgРайонна прокуратура-Асеновград привлече като обвиняем Атанас Георгиев, който вчера по
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна две обвинения на Атанас Георгиев, който преби с кол учителя си по английски

Снимка trafficnews.bg

Районна прокуратура-Асеновград притегли като обвинен Атанас Георгиев, който през вчерашния ден по обед преби с дървен кол учителя си по британски език. Образувано е бързо произвеждане, а младежът, който пърчоначално бе арестуван за период от 24 часа, ще прекара в ареста 72 часа. Дванайсетокласника е обвинен за безчинство и нанасяне на лека телесна щета на преподавател, написа trafficnews.bg.

Към момента  са повдигнати обвинявания на 17-годишния Атанас Георгиев, възпитаник в 12 клас в Професионална Селскостопанска гимназия в Садово, за безчинство, осъществено с особена смелост и цинизъм, и нанасяне на лека телесна щета на учител  – закононарушения по Наказателния кодекс. В хода на следствието е открито, че точно той е причинител на посочените незаконни похищения.

Обвиняемият Атанас Георгиев е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва да бъде преценено дали ще бъде импортирано искане в Районен съд - Асеновград за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Извършени са разпити на откритите по делото очевидци, назначени са съдебно-медицинска експертиза на потърпевшия преподавател и съдебно-психиатрична експертиза на обвинения. С протокол за непринудено предаване по делото е привързан, като материално доказателство, дървен прът,  с който обвиненият А.Г. е нанесъл удар на потърпевшия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР